Digital diagnostics and treatment

Informatiecentrum voor quantum effect diagnostische- en behandel apparatuur

L.I.F.E. System PDF Afdrukken E-mail
maandag, 29 januari 2007

Voordat je dit artikel leest is beter om het artikel “Morfologisch veld “eerst te lezen en sta open voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van energetische geneeskunde.

 

Het L.I.F.E. systeem is een afkorting van Living Information Forms Energy en is in Amerika ontwikkeld onder bezieling van Chris Keefer en zijn team.

Het is niet eenvoudig uit te leggen hoe het apparaat werkt maar zal proberen het te beschrijven.

 

De mens bezit verschillende energievelden in en om zich heen. Het L.I.F.E. systeem bezit het vermogen deze energievelden te doorzoeken en zodoende een totaalbeeld te maken van de persoon die getest wordt. Deze bio-energetische velden waren voor een tiental jaren niet goed te meten maar met de komst van snelle computers en het ontrafelen van kwantumtheorieën komen er steeds meer van deze apparatuur op de markt die het vermogen hebben deze fijne energieën te kunnen meten. Het nadeel van deze apparatuur is dat de testen niet reproduceerbaar zijn en dat is voor de huidige wetenschap een reden om deze apparatuur als onzin te bestempelen. Heel deze theorie van reproduceerbaarheid is eigenlijk een half verhaal.

 

Als je weet dat lichaam en geest constant in beweging is en onderinvloed staat van externe en interne invloeden dan is het haast onmogelijk een zuivere test te maken. Een simpel voorbeeld: iemand laat een hartfimpje maken en de uitslag is goed na een uur wordt weer een hartfilmpje gemaakt onder dezelfde omstandigheden dan zie je de zelfde uitslag. Door de reproduceerbaarheid van het apparaat wordt nu de diagnose gesteld dat er niets aan de hand is. Wetenschappelijk aanneemlijk. Nu krijgt de persoon een bericht dat zijn vrouw zwaar verongelukt is. Als je nu een hartfilmpje laat maken dan is de uitslag totaal anders. Dus waar ligt de waarheid? Het is juist belangrijk dat we verschillende energievelden kunnen meten en zo een beter beeld kunnen krijgen wat zich in werkelijkheid afspeelt in het lichaam. Bij reguliere metingen meet men eigenlijk in één bereik. Doordat het lichaam lang kan compenseren is het erg moeilijk een vinger er achter te krijgen van waar de klachten komen. Als de compensatie niet goed meer werkt dan pas veranderen de metingen. Het is daarom beter preventief er achter te komen waar die klachten vandaan komen in plaats af te wachten voordat het echt toeslaat  

 

De L.I.F.E. bewijst het tegendeel omdat het in staat is juist een totaal beeld van een geteste persoon te maken dit in tegenstelling van de huidige medische wetenschap die juist fragmentarisch werkt. Het beste zou zijn een brug te slaan tussen twee weten en zodoende de patiënt(e) het beste geholpen wordt.

 

Onder leiding van bezielende onderzoekers  zoals Dr. Royal Rife, Dr. Voll, Prof Popp, Hilda Clark etc. werden verschillende energievelden zichtbaar gemaakt d.m.v. verschillende apparaten. Door toediening van verschillende frequenties (trillingen) is men in staat lichaam en geest weer in balans te brengen. Dit is een grote stap vooruit omdat bij deze behandelingen geen bij effecten onstaan.   

 

Hoe werkt het?

 

De L.I.F.E. bestaat uit een interface en goed opgebouwde software. De Interface staat in verbinding met een computer. Vanuit de interface gaan er 4 elektroden (2 onderbenen en 2 onderarmen) naar de patiënt(e) toe. Verder gaat vanuit de interface een hoofdband met 8 elektroden naar het hoofd toe. De patiënt(e) is dan aangelijnd d.m.v. van deze elektroden.

De bediening van de interface gebeurt via de software.

 

De software bevat bijna 7000 onderwerpen. Alle onderwerpen bezitten een energetische frequenties. Deze onderwerpen wordt gedurende de test fase gewijs naar het lichaam gestuurd. De reacties ervan gaan weer via de interface naar de computer en worden opgelijst in de software. De gehele test duurt ongeveer 5 minuten.

Het grote voordeel van deze apparatuur is dat er geen tijdrovende puntmeeting of uitgebreide spiertesten aan te pas komen.

Als de test afgelopen is dan kan de arts/therapeut(e) met de patiënt de uitslag bekijken en bespreken.

 

Image 

 

Naar de vaardigheid van arts/therapeut(e) kan er een keuze gemaakt worden uit de vele mogelijkheden die de L.I.F.E. biedt zoals homeopathie-, acupunctuur-, trivector-, chakra, kleur- en tal van andere therapieën. Door zelfregulerende trillingen aan het lichaam toe te dienen zal het lichaam de desbetreffende signalen oppakken en de zelfwerkzaamheid in de cellen activeren. De zelfgenezing wordt door velen onderschat. Het is juist verbazingwekkend wat de LIFE kan betekenen voor een reeks aan klachten.

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

 

 

 

 

 

Vooral op emotioneel gebied is de L.I.F.E. erg sterk. Op dit moment zijn in Nederland 42 therapeuten actief met dit apparaat.

 

Het L.I.F.E. system heeft een CE keuring en is recentelijk door de TÜV Sud in Deutschland getest en heeft de certificaat ontvangen van apparaat medisch klasse 2

Importeur en distributeur voor Europa is BIREGS GmbH. Dit bedrijf heeft een EN ISO 13485:2003 kenmerk. Dit betekend dat de klant beschermd is bij aankoop van dit apparaat. In Nederland en België wordt BIREGS GmbH vertegenwoordigd door Heilpraktiker H.A. Stormer. 

 

Als u ook interesse heeft in het apparatuur dan kunt u zich aanmelden op het opgegeven adres van deze site.

 

Belangstellenden voor het LIFE systeem kunnen een Demo CD aanvragen. De Demo is bedoeld om een inzicht te krijgen hoe de LIFE werkt.

 

Er zijn veel N(0n) L(inear) S(ystem) apparaten op de markt. Ondanks dat meningen en kritieken over en weer vliegen ben ik van mening dat de intenties van de makers van dit soort apparaten tot doel hebben een betere bewustwording naar gezondheid na te streven. De bestuurder van dit soort apparaten geeft de doorslag en niet het apparaat! 

  

Bij interesse voor een behandeling dan kunt u de adressenlijst van de LIFE therapeuten raadplegen

 

 
< Vorige   Volgende >