Digital diagnostics and treatment

Informatiecentrum voor quantum effect diagnostische- en behandel apparatuur

E.I.S. PDF Afdrukken E-mail
maandag, 29 januari 2007

DDFAO = E(lektro) I(nterstitial) S(can) heeft een andere naam gekregen en zal als E.I.S. verder gaan. Het E.I.S systeem is ontwikkeld door Dr. Marek (Softmed Technology) Hij woont in Frankrijk en is neuro-fysioloog. Door zijn kritische houding tegenover de bloedanalyse ontstond bij hem de gedachte op zoek te gaan naar een meer betrouwbare meting.

Na jarenlang onderzoek heeft het geleidt tot het ontwerpen van de E.I.S..  Meer dan 20.000 meting op allerlei pathologieën heeft het apparaat ondergaan.  De testen werd uitgevoerd in Hospital St. Louis, Institut Gustave Roussy (frankrijk) en het Hospital Botkin in Moskou.

De unieke hoge score van de meting is bijzonder en doeltreffend.


Door nieuwe Biotechnologie te koppelen aan mathematische berekeningen van de Ohm`se wet en verworven kennis op het gebied van neurofysiologie en neurofunctionele geneeskunde is er een compleet nieuw systeem ontstaan.

 

Met dit systeem ontstaat een dynamische analyse.

Dit betekend dat men de werkelijke homeostase van het gehele lichaam in kaart kan brengen waardoor men een zuiverder beeld krijgt hoe het lichaam ervoor staat.

De arts/therapeut krijgt inzicht in de toestand van het interstitium waar de vloeistoffen (bloed en lymfe) nog niet gebufferd (ph waarde) zijn, dit tot tegenstelling van het bloed waar alles gebufferd (ph waarde) is. Dit is uniek omdat men nu de juiste biochemische reacties visueel kan maken. 

 

 

De  E.I.S. converteert elektrische signalen

(1.26 V) in nummerieke volgorde waardoor 22 lichaamsweefsel volumen een onderzoek ondergaan. Dit gebeurt d.m.v. 6 elektroden.

 

2 op het voorhoofd

2 aan de voeten

2 aan de handen

 

De elektroden staan in verbinding met een interface. Dit apparaat staat via een USB kabel in verbinding met een laptop of PC.

 

De duur van de meting is ongeveer 2 minuten en het resultaat wordt door de prachtige 3D software in beeld gebracht.

 

Na de meting kan men op het scherm in één oog opslag zien hoe de staat van het lichaam is.

 

Image 

 

In verschillende screenshots kan men zien hoe de staat van de hormoonhuishouding, mineraalhuishouding, natrium-kalium pomp,  bloedgassen etc.

 

Image 

 

Image 

 

Image 

  

 

Verder wordt de arts/therapeut geholpen met therapeutische raadgeving op gebied van doorverwijzing, specifieke onderzoeken in het ziekenhuis, acupunctuur, oligotherapie, homeopathie, osteopathie en zelfs voedingsadvies

 

Image 

 

Tevens kan men een vergelijking maken met vorige metingen. Het is een prachtig apparaat die een ondersteuning kan bieden aan andere therapieën en dit direct kan controleren of het aanslaat.

 

Image 

 

Eindelijk een waardevol systeem die eigenlijk niet mag ontbreken in een praktijk omdat het laat zien of de te volgen therapie aanslaat of niet.

De problemen van de patiënt worden causaal belicht en dat is de kracht van dit systeem.  

 
  

De E.I.S. heeft een CE 0459 keuring en is een gecertificeerd als medisch klasse 2 a apparaat  

Importeur en distributeur voor Duitsland, Nederland en België is BIREGS GmbH. Dit bedrijf heeft een EN ISO 13485:2003 kenmerk. Dit betekend dat de klant beschermd is bij aankoop van dit apparaat. In Nederland en België wordt BIREGS GmbH vertegenwoordigd door Heilpraktiker H.A. Stormer. 

 

Specificatie: Pentium 4 en hoger intern geheugen van 1024 mb en een kleurenkaart met minimaal 512 MB (dus geen kleurenkaart die op het moederbord zit.) De Software is namelijk 3D met een hoge resolutie. Harde schijf van minimaal 80 GB. Het apparaat heeft een USB aansluiting.

Mocht u als arts/therapeut belangstelling hebben in dit apparaat dan kunt een demo aanvragen op het opgegeven adres van deze site.

 

 

 

 

 
< Vorige