Digital diagnostics and treatment

Informatiecentrum voor quantum effect diagnostische- en behandel apparatuur

Sinusitis - Bijholteontsteking PDF Afdrukken E-mail
maandag, 11 augustus 2008
 
Je kunt in een vicieuze cirkel belanden met bijholte ontstekingen.  Regulier wordt er meestal een anti-biotica kuur voor gegeven.
In mijn praktijk zie ik deze mensen soms radeloos binnenkomen omdat de anti-biotica kuren niet heeft aangeslagen.  Dit komt dat er niet meer goed nagedacht wordt. Als er iets niet goed gaat met het lichaam dan probeer het lichaam dit door te geven via verschillende kanalen die ter beschikking staat.
 
Bijholte ontstekingen kunnen ontstaan als de weerstand in de slijmvliezen veranderd. Bacteriën die in een gezond slijmvlies niets te zoeken hebben kunnen toeslaan als het milieu in de slijmvliezen veranderd. Aangezien wij binnen van het puntje van de neus tot de anus bekleedt zijn met slijmvliezen betekend dit,  dat als iets mis is in de diepere nivo`s van dit traject dat het lichaam dit kenbaar wil maken. Het zoekt dan een nivo op waar het sneller opvalt. 
 
Causaal gedacht is een bijholte ontsteking een uitingsvorm van een slecht werkend darmstelsel. Door anti-biotica te gebruiken als bestrijdingsmiddel wordt het op den duur erger. Natuurlijk zijn er nog andere factoren die in acht genomen moeten worden zoals bij mannen de relatie bijholte - prostaat en vrouwen de relatie bijholte - eierstokken.
 
Door de darmen goed onder handen te nemen doorbreek je de vicieuze cirkel. Een bijkomende zaak is dat mensen die chronisch lijden aan deze kwaal alles met het "hoofd" willen oplossen!! (doordenker)   
 
< Vorige   Volgende >